مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

رویداد ایده شو در مجتمع آموزش عالی میناب

رویداد علمی ایده شو در جهت شناسایی ایده های علمی برتر در زمینه ی تولید محصولات کشاورزی سالم، و در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی برگزار می گردد. مهلت ارسال آثار تا 5 خرداد ماه تمدید شد

با توجه به مصرف بی رویه مواد شیمیایی مصنوعی از دهه های گذشته تاکنون، امروزه شاهد مشکلات زیست محیطی فراوانی در اکثر نقاط دنیا هستیم. از طرف دیگر سلامتی انسان و سایر موجودات زنده نیز با تهدیدات بسیار زیادی همراه می باشد. لذا افزایش آگاهی مردم و درک بهتر از شرایط بوجود آمده، باعث افزایش گرایش مردم به تولید و مصرف محصولات سالم و عدم بکارگیری مواد شیمیایی شده است.

با توجه به این تفاسیر، و در جهت شکوفایی استعدادهای جوان و فراهم سازی شرایط رشد و پرورش آنها، ایده شو تولید محصولات کشاورزی سالم در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی با هدف شناسایی ایده های علمی و برتر برگزار خواهد شد.

شرکت کنندگان جهت شرکت در این رویداد می توانند فرم زیر را تکیمل کرده و به ایمیل (A.Asgari@Hormozgan.ac.ir) ارسال نمایند.

مهلت ارسال آثار تا 5 خرداد ماه تمدید شد